Άτυχος στάθηκε ο Isack Hadjar κατά το καλοκαιρινό διάλειμμα, καθώς τραυματίστηκε κι αναμένεται να απουσιάζει από το Grand Prix Ολλανδίας (21-23 Αυγούστου).
Η Red Bull επιβεβαίωσε πως ο οδηγός της τραυματίστηκε στους καρπούς και πρόκειται να χάσει τον πρώτο αγώνα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα - έναν αγώνα στον οποίο πανηγύρισε το πρώτο βάθρο της καριέρας του πέρυσι, με τη Racing Bulls.
Ως εκ τούτου, ο Liam Lawson θα αντικαταστήσει τον Γάλλο στη Red Bull, επιστρέφοντας στη μεγάλη ομάδα για πρώτη φορά από τις αρχές του 2025, όταν κι είχε αποπεμφθεί, ενώ τον Νεοζηλανδό θα καλύψει στη Racing Bulls ο Yuki Tsunoda, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα.
Το θετικό για τον ίδιο είναι πως ο επόμενος αγώνας, στην Ιταλία, έχει απόσταση δύο εβδομάδων από τον αγώνα στο Zandvoort, οπότε θα υπάρχει χρόνος να συνεχίσει την θεραπεία και να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές του να επιστρέψει στη δράση.
Ο Hadjar έχει καταφέρει να ξεκινήσει δυναμικά την πορεία του στη μεγάλη ομάδα των «ταύρων», όντας σταθερά στη δεκάδα, γεγονός που τον έχει φέρει στην 8η θέση της βαθμολογίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Έρχεται η δεύτερη μεγάλη αναβάθμιση στον κινητήρα - Πόσα άλογα θα προσθέσει
Η McLaren δεν παίρνει το μέγιστο από τον κινητήρα της Mercedes, και γνωρίζει γιατί






ΔΗΜΟΦΙΛΗ